Over mijzelf

Beste pianoliefhebbers,

Al zolang ik me kan herinneren ben ik door muziek omringd geweest. Kunst, geschiedenis, filosofie en muziek hebben in mijn familiale entourage tot op de dag van vandaag steeds een belangrijke rol gespeeld.

Na een periode van experimenteren aan de piano startte ik op 12-jarige leeftijd met pianolessen aan de muziekacademie te Gent. Kort daarna besloot ik om daar ook klassieke orgellessen aan toe te voegen.  Voor beide instrumenten behaalde ik grote onderscheidingen.

Voor mijn professionele opleiding aan de Conservatoria koos ik als hoofdinstrument klassieke piano. Ik behaalde de Eerste Prijs Piano en Kamermuziek te Gent en Brussel en aan het Lemmensinstituut te Leuven het diploma Pedagogie Vakdidaktiek Piano. Na dit traject volgden nog bijzonder enthousiaste en leerrijke masterclasses bij Daniel Blumenthal , Laureaat van de Koningin Elizabethwedstrijd Piano.

Als  pianiste/organiste verzorgde ik verschillende concerten o.a. in het kader van het Festival van Vlaanderen/Historische Orgels alsook wedstrijden en recitals in samenwerking met verschillende solisten.

Mijn aandacht is wel steeds voornamelijk gericht geweest op goed  klassieke pianoles geven. Als pianolerares was ik verbonden aan de academies van  Gent, Eeklo, Antwerpen, Londerzeel, Anderlecht en het Stedelijk Conservatorium te Kortrijk, alsook aan De Kunsthumaniora te Antwerpen en de Normaalschool te Gent.

Nu concentreer ik me graag op mijn muzikale passie: in de vorm van privélessen, klassieke pianoles geven aan volwassenen op basis van een persoonlijk traject op maat.